Hiraya Women

Hiraya Women

Leagues Played
Philippines League Women 7
Links
Wikipedia

Results

Philippines League Women 06/17 02:30 - ФЕУ Тамараус Жени v Hiraya Women D 0-0
Philippines League Women 06/11 06:00 1 Hiraya Women v UP Women W 2-0
Philippines League Women 06/10 08:00 - Hiraya Women v Outkast FC Women W 3-2
Philippines League Women 01/15 11:00 - Fuego Espana Women v Hiraya Women W 0-2
Philippines League Women 12/17 06:00 - Hiraya Women v TYFA Women L 2-4
Philippines League Women 12/11 08:30 - Hiraya Women v DLSU Women L 0-1
Philippines League Women 12/04 06:00 1 Green Archers United FC Women v Hiraya Women L 4-0

Wikipedia - Hiraya F.C.

Hiraya FC was a Filipino women's football club that played in the PFF Women's League, the top women's football league in the Philippines.

The club was founded by Philippine international player, Hanna Maiya Ibarra. They also participated in the 7's Football League and have won the women's division title in the fourth overall season.

It was known as Stallion–Hiraya FC due to partnership with Stallions during the 2019–20 PFF Women's League season.

Филипинският футболен отбор "Хирая жени" е женският национален футболен отбор на Филипините. Той се управлява от Футболната федерация на Филипините и представлява страната в международните женски футболни състезания. Отборът е известен и като "Малдивите" или "Филипинките".

Хирая жени е основан през 2003 г. и е участвал в множество регионални и международни турнири, включително Купата на Азия за жени, Игрите на Югоизточна Азия и Световната купа за жени. Най-доброто класиране на отбора на Купата на Азия за жени е четвърто място през 2022 г., което е и най-доброто класиране на страната в турнира.

Някои от най-известните играчи на Хирая жени са: Сара Касто, Кимберли Нюел, Патрисия Гуеварра и Неджъмбай Рамзе. Отборът е ръководен от треньора Ален Стайлс.

Хирая жени са известни със своя атрактивен и атакуващ стил на игра. Те са силни в притежанието на топката и създаването на шансове за гол. Отборът разчита до голяма степен на уменията и креативността на играчите си, за да преодолее опонентите си.

Хирая жени са източник на гордост за Филипините и вдъхновение за много млади филипински футболисти. Те са пример за упорит труд, отдаденост и спортен дух.