Results

Аржентина - Супер Сегунда - Жени 08/06 00:30 - Banco Nacion жени v Атлетико Камионерос жени L 1-3
Аржентина - Супер Сегунда - Жени 07/16 00:30 - Сан Грегорио 2 Жени v Banco Nacion жени - View
Аржентина - Супер Сегунда - Жени 06/02 00:30 - Banco Nacion жени v Сан Грегорио 2 Жени W 3-0
Аржентина - Супер Сегунда - Жени 05/28 00:30 - Глориас Б жени v Banco Nacion жени L 3-1
Аржентина - Супер Сегунда - Жени 05/07 00:30 - Banco Nacion жени v Клуб Морон Жени L 0-3
Аржентина - Супер Сегунда - Жени 04/23 00:30 - Banco Nacion жени v Банфилд Жени L 1-3
Аржентина - Супер Сегунда - Жени 11/13 00:30 - Banco Nacion жени v ГЕБА Жени L 0-3
Аржентина - Супер Сегунда - Жени 11/09 00:30 - ЦА Бела Виста Жени v Banco Nacion жени W 0-3
Аржентина - Супер Сегунда - Жени 11/04 00:30 - Ланус жени v Banco Nacion жени L 3-0
Аржентина - Супер Сегунда - Жени 10/30 00:30 - Banco Nacion жени v Сан Григорио Жени L 2-3
Аржентина - Супер Сегунда - Жени 10/09 00:30 - Ломас дел Мирадор жени v Banco Nacion жени L 3-0
Аржентина - Супер Сегунда - Жени 09/18 00:30 - Наутико Зарате жени v Banco Nacion жени L 3-0