Results

АТП Сан Диего 09/23 02:25 26 [69] Брандон Накашима v Денис Кудла [104] 6-3,6-4
АТП Сан Диего 09/21 00:30 25 [104] Денис Кудла v Фернандо Вердаско [115] 6-3,6-3
Чалънджър - Кари 09/17 22:50 28 [105] Денис Кудла v Доминик Коефер [194] 6-7,3-6
Чалънджър - Кари 09/17 00:30 27 [105] Денис Кудла v Факундо Мена [127] 6-3,6-1
Чалънджър - Кари 09/14 23:35 26 [105] Денис Кудла v Емилио Нава [177] 6-7,6-1,6-3
Чалънджър - Кари 09/13 23:25 25 [105] Денис Кудла v Zachary Svajda [374] 0-6,6-2,6-2
ЮЕс Оупън 08/29 18:45 23 [31] Карен Качанов v Денис Кудла [96] 3-6,6-1,6-2,6-2
АТП Уинстън-Салем 08/21 22:00 24 [95] Денис Кудла v Тиаго Моура Монтейро [65] 6-7,5-7
АТП Синсинати 08/13 17:00 14 [57] Маркос Жирон v Денис Кудла [96] 6-3,6-2
АТП Монреал 08/06 16:45 14 [112] Беноа Пейре v Денис Кудла [82] 6-4,6-4
АТП Вашингтон 08/03 23:30 25 [82] Денис Кудла v Райли Опелка [17] 7-6,4-6,4-6
АТП Вашингтон 08/01 17:35 24 [82] Денис Кудла v Майкъл Мох [162] 1-6,6-3,6-4